Repository logo
 
No Thumbnail Available
Publication

Kinetics of frozen stored green beans (Phaseolus vulgaris, l.) quality changes: vitamin C, reduced sugars and starch

Use this identifier to reference this record.
Name:Description:Size:Format: 
ESB_Silva_Cristina-dig6.1.pdf3.5 MBAdobe PDF Download

Advisor(s)

Abstract(s)

Description

Keywords

Pedagogical Context

Citation

MARTINS, R.C. ; SILVA, C.L.M. - Kinetics of frozen stored green beans (Phaseolus vulgaris, l.) quality changes: vitamin C, reduced sugars and starch. In Encontro de Química dos Alimentos: Qualidade, Segurança & Inovação, 5º, Porto, Portugal, 8-11 Maio, 2001 – Livro de Actas do 5º Encontro de Química de Alimentos: Qualidade, Segurança & Inovação. Porto: Universidade Católica Portuguesa, Escola Superior de Biotecnologia, 2001. ISBN: 972-98476-2-2. p. 363-365

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Publisher

Universidade Católica Portuguesa, Escola Superior de Biotecnologia

CC License