Repository logo
 
No Thumbnail Available
Publication

Phenolic compounds in "rocha" pear after storage in controlled atmosphere

Use this identifier to reference this record.
Name:Description:Size:Format: 
2001_ESB_Galvis-Sanchez_Andrea-dig4.pdf3.5 MBAdobe PDF Download

Advisor(s)

Abstract(s)

Description

Keywords

Phenolic compounds Pear Rocha Poyphenoloxydase PPO Colour Controlled atmospher CA. Oxygen Carbon dioxide Flavanols. Flavonols Anthocyanin Cathechin.

Citation

ENCONTRO DE QUÍMICA DOS ALIMENTOS, 5.º - "Qualidade, Segurança & Inovação", Porto, Portugal, 8-11 Maio, 2001 - Actas do 5.º Encontro de Química de Alimentos : Qualidade, segurança &inovação. Porto : Universidade Católica Portuguesa - Escola Superior de Biotecnologia / Sociedade Portuguesa de Química, 2001. ISBN 972-98476-2-2. p. 499

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Publisher

Universidade Católica Portuguesa - Escola Superior de Biotecnologia / Sociedade Portuguesa de Química

CC License