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http://hdl.handle.net/10400.14/6240
Título: | Production of volatile phenols by wine Pediococci |
Autor: | Couto, José A. Campos, Francisco M. Figueiredo, Ana R. Hogg, Tim A. |
Palavras-chave: | Volatile phenols Pediococci Wine Aroma |
Data: | 2006 |
Editora: | International Committee on Food Microbiology and Hygiene |
Citação: | COUTO, José A... [et al.] - Production of volatile phenols by wine Pediococci. In International ICFMH Symposium, FoodMicro2006, 20, Bologna, Italy, 29 August-2 September, 2006 - Proceedings of the Food Micro 2006 "Food Safety and Food Biotechnology: Diversity and Global Impact" The 20th International ICFMH Symposium. [S.l. : s.n., 2006]. 1 p. |
Peer review: | no |
URI: | http://hdl.handle.net/10400.14/6240 |
Aparece nas colecções: | ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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