CBQF - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings : [186] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 186
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Production of granules with the degrading strain Rhodococcus FP1 using polymeric immobilizing agentsOliveira, Ana; Amorim, Catarina L.; Zlopasa, Jure; Lin, Yuemei; Loosdrecht, Mark V.; Castro, Paula M. LotherrestrictedAccess
2017Virulence and resistance profile of Staphylococcus aureus isolated from foodCastro, A.; Palhau, C.; Cunha, S.; Camarinha, S.; Silva, J.; Teixeira, PaulaarticlerestrictedAccess
2017Endophytic bacteria from aromatic plants and their potential for bioinoculation on Green Roofs vegetationMonteiro, C. M.; Pereira, Sofia I. A.; Vega, Alberto L.; Castro, Paula M. L.conferenceObjectopenAccess
Dez-2017Study of the interaction of hydroxycinnamic acids with different proteinsVidigal, Susana S. M. P.; Campos, Francisco M.; Couto, José A.; Hogg, Tim; Rangel, António O. S. S.conferenceObjectopenAccess
Dez-2017Evaluation of the impact of fertilizers on soil and soil leachates – chemical composition and microbial community assemblageCosta, Carolina; Rocha, Filipa; Machado, A.; Mesquita, Raquel B. R.; Bordalo, Adriano A.; Rangel, António O.S. S.conferenceObjectopenAccess
Dez-2017Assessment of the impact synthetic Fe(III)-chelates amendment in soil microbial community dynamicsMachado, Ana; Mesquita, Letícia S.; Rangel, Maria; Mesquita, Raquel B. R.; Rangel, António O. S. S.; Bordalo, Adriano A.conferenceObjectopenAccess
2016Impacts of Flavescence dorée on growth, production and quality of Vitis vinifera cv. Loureiro in the portuguese ‘Vinho Verde’ regionRebelo, M.J.; Castro, S.C.S.; Bertaccini, A.; Vasconcelos, Marta W.; Carvalho, SusanaconferenceObjectopenAccess
2016Evaluation of natural antimicrobial agents against pseudomonas syringae p. actinidiaeSilva, M. Nunes da; Nascimento, B.; Correia, A.C.; Teixeira, Paula;; Balestra, G.M.; Vasconcelos, Marta W.; Carvalho, SusanaconferenceObjectopenAccess
2016Combined ‘omics’ approaches to dissect the root´s iron uptake system in soybean plantsVasconcelos, Marta W.; Santos, Carla S.; Machado, Adelaide; Pinheiro, Carla; Ricardo, Cândido PintoconferenceObjectopenAccess
2016Plants for food and healthVasconcelos, Marta W.conferenceObjectopenAccess
2016Phenotyping for iron deficiency chlorosis at a morphological, biochemical and multispectral levelRebelo, M.J.; Castro, S.C.S.; Bertaccini, A.; Vasconcelos, Marta W.; Carvalho, SusanaconferenceObjectopenAccess
2016Organismos genéticamente modificadosVasconcelos, Marta W.conferenceObjectopenAccess
2016Micro-SI system for the spectrophotometric bi-parametric determination of iron and copper in soil leachatesGonzález, Alba; Mesquita, Raquel B. R.; Avivar, Jessica; Moniz, Tânia; Rangel, Maria; Cerdà, Victor; Rangel, António O.S. S.conferenceObjectopenAccess
2015Viability of microencapsulated probiotic bacteria in a cream/ gel-like solution for topical applicationMoreira, D.; Rêgo, Â.; Cardelle-Cobas, P.; Gullón, B.; Tavaria, FreniconferenceObjectopenAccess
2015Probiotic adherence to HaCat cells ’in vitro’ and competition with pathogensRêgo, Â.; Moreira, D.; Cardelle-Cobas, A.; Gullón, P.; Keating, E.; Tavaria, FreniconferenceObjectopenAccess
2015Non-thermal technologies for Alicyclobacillus acidoterrestris inactivation in apple juiceTremarin, A.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Non-thermal technologies for Alicyclobacillus acidoterrestris inactivation in apple juiceTremarin, A.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Influence of air-drying temperature on the quality and bioactive characteristics of dried galega kale (Brassica Oleracea L. Var. AcephalaOliveira, Sara M.; Ramos, Inês N.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Effects of convective air drying temperature on nutritional quality and colour of watercress (Nasturtium officinale)Pichmony, E. K.; Araújo, Ana C.; Oliveira, Sara M.; Ramos, Inês N.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.conferenceObjectopenAccess
2015Effect of pretreatments on quality parameters and nutritional compounds of dried Galega kale (Brassica Oleracea L. Var. Acephala)Araújo, Ana C.; Oliveira, Sara M.; Ramos, Inês N.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.conferenceObjectopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 186