Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/7085
Título: Resistance to oxidation of white wines: Relationship between potentiometric measurements, sensorial analysis and some substances responsible for aroma degradation of white wines
Autor: Ferreira, A. C. Silva
Oliveira, C. M.
Hogg, T.
Pinho, P. Guedes de
Data: 2003
Citação: FERREIRA, A.C .Silva...[et al] - Resistance to oxidation of white wines: Relationship between potentiometric measurements, sensorial analysis and some substances responsible for aroma degradation of white wines. In Symposium international d’Oenologie, 7, Arcachon, France, 7, 19-21 Junho, 2003, 8p.
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/7085
Aparece nas colecções:ESB - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
com-int_2003_ESB_100_Silva Ferreira_António César_09.pdf876,78 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.