Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/7049
Título: Effect of postharvest treatment (hot water and thermosonication) on tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) physical-chemical and nutritional quality during storage
Autor: Pinheiro, J.
Alegria, C.
Abreu, M.
Gonçalves, E.M.
Silva, C.L.M.
Data: 2009
Citação: EFFOST CONFERENCE – NEW CHALLENGES IN FOOD PRESERVATION: PROCESSING – SAFETY AND SUSTAINABILITY, Budapeste, Hungria, 11 Novembro, 2009 - New Challenges in Food Preservation: Processing – Safety and Sustainability: Delegate manual (book of abstracts), 1p.
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/7049
Aparece nas colecções:CBQF - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Effect of postharvest treatment.pdf1,39 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.