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Título: Modelling peroxidase inactivation kinetics in broccoli (Brassica oleracea L.) and pumpkin (Cucurbita maxima L.) using blanching and thermosonication
Autor: Gonçalves, Elsa M.
Pinheiro, Joaquina
Abreu, Marta
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
Palavras-chave: Peroxidase inactivation
Blanching
Thermosonication
Data: 2005
Citação: GONÇALVES, Elsa M... [ET AL.] - Modelling peroxidase inactivation kinetics in broccoli (Brassica oleracea L.) and pumpkin (Cucurbita maxima L.) using blanching and thermosonication. In Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos, 5 - CIBIA V, Puerto Vallarta, Jalisco, México, 4-7 September, 2005 - Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos, 5 - CIBIA V: proceedings. [S.l. : s.n., 2005]. 1 p
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6973
Aparece nas colecções:ESB - Artigos em Actas / Papers in proceedings

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