Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6332
Título: Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stages
Autor: Pinheiro, Joaquina
Alegria, Carla
Abreu, Marta
Gonçalves, Elsa M.
Silva, Cristina L. M.
Palavras-chave: Colour parameters
Texture profile analysis
Tomato
Quality
Data: 2008
Citação: PINHEIRO, Joaquina... [et al.] - Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stages. In ISEKI_ Food 2008 - Bridging Training and Research for Industry and the Wider Community. 1st International ISEKI_Food Conference. Porto, Portugal, 10-12 September, 2008 - ISEKI_ Food 2008 - Bridging Training and Research for Industry and the Wider Community. 1st International ISEKI_Food Conference : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. p. 124
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6332
Aparece nas colecções:ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
trab-int_2008_ESB_1294_Silva_Cristina_186.pdf.pdf1,56 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.