Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6274
Título: Role of some technological parameters as, pH, SO2, O2 and temperature on the formation of some “off-flavours” in white wines
Autor: Ferreira, António C. Silva
Pinho, P. Guedes de
Rodrigues, P.
Oliveira, C. M
Hogg, T.
Data: 2001
Editora: The American Society
Citação: FERREIRA, António.C .Silva...[et al] - Role of some technological parameters as, pH, SO2, O2 and temperature on the formation of some “off-flavours” in white wines. In Annual Meeting: The American Society for Enology and Viticulture, 52, San Diego, California, 28 - 30 June, 2001 - Annual Meeting: The American Society for Enology and Viticulture: Technical abtracts, Oral and Posters Presentations. [S.l.]: ASEV, 2001. p.3
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6274
Aparece nas colecções:ESB - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings

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