Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6259
Título: Physico-chemical and biochemical parameters to highlight quality changes of 'rocha' pear during ca storage
Autor: Avelar, M. L.
Rodrigues, A. C
Boeykens, A.
Bosnea, L.
Monteiro, C. M. P. B.
Morais, A. M. M. B.
Data: 1998
Editora: Dept. Plant Foods Science & Technology Instituto del Frio - CSIC
Citação: AVELAR, M. L. [et al.] - Physico-chemical and biochemical parameters to highlight quality changes of 'rocha' pear during ca storage. In Conference of the Physiological and Technological Aspects of Gaseous and Thermal-Treatments of Fresh Fruit & Vegetables, Madrid, Spain, 15-16 October, 1998 - Physiological and Technological Aspects of Gaseous and Thermal-Treatments of Fresh Fruit & Vegetables: book of abstracts. Madrid, p. 75
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6259
Aparece nas colecções:ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
1998_ESB_Boeykens_A-dig.PDF52,87 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.