Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6220
Título: Development of innovative non-thermal pre-treatments for frozen vegetables: a case of collaborative effort between academic research and food industry
Autor: Alexandre, Elisabete M. C.
Santos Pedro, Dora M. J.
Brandão, Teresa M. R. Silva
Silva, Cristina L. M.
Palavras-chave: Vegetables
Quality
Safety
Non-thermal treatments
Data: 2008
Citação: ALEXANDRE, Elisabete M. C... [et al.] - Development of innovative non-thermal pre-treatments for frozen vegetables: a case of collaborative effort between academic research and food industry. In ISEKI_ Food 2008, Porto, Portugal, 10-12 September, 2008 - ISEKI_ Food 2008 : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. 2 p.
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6220
Aparece nas colecções:ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
trab-int_2008_ESB_239_Brandão_Teresa_134.pdf24,54 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.