Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6216
Título: Effect of postharvest treatment (hot water and thermosonication) on tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) physical‐chemical and nutritional quality during storage
Autor: Pinheiro, J.
Alegria, C.
Abreu, M.
Gonçalves, E. M.
Silva, C. L. M.
Data: 2009
Citação: PINHEIRO, J... [et al.] - Effect of postharvest treatment (hot water and thermosonication) on tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) physical‐chemical and nutritional quality during storage. EFFOST - New Challenges in Food Preservation: Pricessing, Safety, Sustainability, Budapest, Hungary, 11-13 November, 2009
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6216
Aparece nas colecções:CBQF - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
trab-int_2009_ESB_1294_Silva_Cristina_314.2.pdf5,17 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.