Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/6159
Título: Innovating Portuguese Traditional Pastry – on the use of pasteurized egg yolk in “ovos moles”
Autor: Fundo, Joana F.
Quintas, Mafalda A.
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
Palavras-chave: Ovos moles
Safety
Pasteurized egg yolk
Rheological properties
Colour
Microstructure
Data: 2006
Citação: FUNDO, Joana F... [et al.] - Innovating Portuguese Traditional Pastry – on the use of pasteurized egg yolk in “ovos moles". In Traditional Food Processing and Technological Innovation in the Peripheral Regions, Faro, Portugal, 26-27 Maio, 2006. 1 p. - Traditional Food Processing and Technological Innovation in the Peripheral Regions : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2006]. 1 p.
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/6159
Aparece nas colecções:ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

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