Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/5977
Título: Freezing and storage of orange juice: effects on pectinesterase activity and quality
Autor: Molinari, A.F.
Silva, C.L.M.
Data: 1997
Editora: Leuven Catholic University
Citação: MOLINARI, A.F. ; SILVA, C. L. M. - Freezing and storage of orange juice: effects on pectinesterase activity and quality. In [Workshop of a Copernicus project ]: Process Optimization and Minimal Processing of Foods, Leuven, Belgium, October 1997- Proceedings of the third main meeting. Leuven: Catholic University, 1998. Vol. 2: Freezing. p. 7-14
Peer review: no
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/5977
Aparece nas colecções:ESB - Artigos em Actas / Papers in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
ESB_Silva_Cristina-dig13.1.pdf708,56 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.