Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/5489
Título: Chemical treatments impact on safety and quality of frozen red bell pepper (Capsicum annuum, L.)
Autor: Alexandre, Elisabete M. C.
Santos, Dora M.
Brandão, Teresa R. S.
Silva, Cristina L. M.
Palavras-chave: Vegetables
Quality
Safety
Chemical treatments
Data: 2008
Citação: ALEXANDRE, Elisabete M. C... [et al.] - Chemical treatments impact on safety and quality of frozen red bell pepper (Capsicum annuum, L.). In EFFoST - First European Food Congress, Ljubljana, Slovenia, 4-9 November, 2008. 1 p. - EFFoST - First European Food Congress : Book of Abstracts. [S.l. : s.n., 2008]. 1 p.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/5489
Aparece nas colecções:ESB - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
trab-int_2008_ESB_239_Brandão_Teresa_133.pdf15,12 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.