Pesquisar


Filtros correntes:
Iniciar uma nova pesquisa
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado da pesquisa.


Resultados 1-10 de 33.
Registos:
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Colour and texture evaluation of whole tomatoes (Lycopersicum esculentum L.) at different ripening stagesPinheiro, Joaquina; Alegria, Carla; Abreu, Marta; Gonçalves, Elsa M.; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2005Influence of blanching treatments on colour, texture, chlorophylls content and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L.)Gonçalves, E. M.; Pinheiro, J.; Abreu, M.; Brandão, T. R. S.; Silva, C. L. M.articleopenAccess
2012Optimization, Heat Stability and Kinetic Characterization of Pectin- Methylesterase Enzyme from Tomato (Solanum lycopersicum ‘Zinac’) FruitsPinheiro, J.; Silva, Cristina L. M.; Alegria, C.; Abreu, M.; Gonçalves, E. M.conferenceObjectrestrictedAccess
2013Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixtureQueiroga, Rita de Cássia Ramos do Egypto; Santos, Bárbara Melo; Gomes, Ana M. P.; Monteiro, Maria João; Teixeira, S.; Souza, Evandro Leite de; Pereira, Carlos José Dias; Pintado, M. E.articlerestrictedAccess
2004A microbiologia preditiva como instrumento da garantia da segurança de produtos alimentaresMiller, Fátima A.; Gil, Maria Manuel; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2008Chemical treatments impact on safety and quality of frozen red bell pepper (Capsicum annuum, L.)Alexandre, Elisabete M. C.; Santos, Dora M.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2011Study on thermosonication and ultraviolet radiation processes as an alternative to blanching for some fruits and vegetablesAlexandre, Elisabete M. C.; Santos-Pedro, Dora M.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2010Carrot (Daucus carota L.) peroxidase inactivation, phenolic content and physical changes kinetics due to blanchingGonçalves, E. M.; Pinheiro, J.; Abreu, M.; Brandão, T. R. S.; Silva, Cristina L.M.articlerestrictedAccess
2013A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables PreservationMiller, Fátima A.; Silva, Cristina L. M.; Brandão, Teresa R. S.articlerestrictedAccess
2013Impact of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality factor retention of frozen red bell peppersAlexandre, Elisabete M. C.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.articlerestrictedAccess