Pesquisar


Filtros correntes:
Iniciar uma nova pesquisa
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado da pesquisa.


Resultados 1-10 de 279.
Registos:
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Modelling growth of, and removal of Zn and Hg by a wild microalgal consortiumMonteiro, Cristina M.; Brandão, Teresa R. S.; Castro, Paula M. L.; Malcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
1999Characterisation of a fungal isolate able to decoulorise RBBR dyeMoreira, P.; Almeida-Vara, E.; Sena-Martins, G.; Duarte, J. C.; Malcata, F. XavierconferenceObjectopenAccess
1996Queijo picante da Beira BaixaBastos, Iolanda; Freitas, Cristina; Malcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
Nov-2006Microalgal reactors: a review of enclosed system designs and performancesCarvalho, Ana P.; Meireles, Luís A.; Malcata, F. XavierarticleopenAccess
2004Influence of native lactic acid bacteria on the microbiological, biochemical and sensory profiles of Serra da Estrela cheeseMacedo, Angela C.; Tavares, Tânia G.; Malcata, F. XavierarticleopenAccess
1996The effect of substrate-dependent enzyme deactivation on the effectiveness factor of a slab-shaped beadPereira, Pedro A.; Moreira, Nathalie E.; Malcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
2006Toxicological response and capacity of two green microalgae upon exposure to selected organic pollutantsMonteiro, Cristina M.; Castro, Paula M. L.; Malcata, F. XavierconferenceObjectopenAccess
1987HERSIM: a microcomputer program designed to compute the limits of conversion for real homogeneous isothermal enzymic reactorsMalcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
1999On the microbiology of broa de Avintes, a Portuguese traditional sourdough bread.Rocha, J. Miguel; Teixeira, Carlos M.; Berrag, Samira; Malcata, F. XavierarticleopenAccess
Mar-2005Incorporation and survival of probiotic bacteria in whey cheese matricesMadureira, Ana R.; Gião, Maria S.; Pintado, Manuela E.; Gomes, Ana M. P.; Freitas, A. Cristina; Malcata, F. XavierarticleopenAccess