Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/17521
Título: Evaluation of the activity of potential antimicrobials against lactic acid bacteria isolated from spoiled food sauces in media with or without added sucrose
Autor: Costa, Eduardo
Silva, Sara
Matias, O.
Couto, José António
Gomes, Ana M.
Pintado, M. E.
Palavras-chave: Antimicrobial
LAB
Abiotic factor
Sucrose supplementation
Data: 2014
Citação: COSTA, E. M… [et al.] - Evaluation of the activity of potential antimicrobials against lactic acid bacteria isolated from spoiled food sauces in media with or without added sucrose. In International Conference on Antimicrobial Research, III, Madrid, Spain, 1-3 October 2014. Book of Abstracts. (E-book). p. 10
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/17521
Aparece nas colecções:CBQF - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Evaluation of the activity of potential antimicrobials against.pdf2,25 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.