Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/17520
Título: Effect of food matrix on antimicrobial activity upon food spoilage Lactic Acid Bacteria
Autor: Costa, Eduardo M.
Silva, Sara
Matias, C.
Matias, O.
Couto, José António
Gomes, Ana M. P.
Pintado, M. E.
Palavras-chave: Chitosan derivative
Maillard reaction
Structural characterization
Data: 2014
Citação: COSTA, E. M… [et al.] - Effect of food matrix on antimicrobial activity upon food spoilage Lactic Acid Bacteria. In Congress on Food Structure Design, 1st, Porto, Portugal, 15-17 October, 2014. VICENTE, A. A. ; SILVA, C. L. M. ; PIAZZA, L. (eds.) - Book of Abstracts of the 1st Congress on Food Structure Design. Braga: Universidade do Minho, Departamento de Engenharia Biológica, 2014. ISBN 978-989-97478-5-2. p. 86
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/17520
Aparece nas colecções:CBQF - Resumos em actas / Abstracts in proceedings

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