Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/17458
Título: Evaluation of alternative postharvest treatments (water heat treatment, ultrasounds, thermosonication and UV-C radiation) to improve safety and quality of whole tomato
Autor: Pinheiro, Joaquina
Alegria, Carla
Abreu, Marta
Gonçalves, Elsa M.
Silva, Cristina L.M.
Data: 2014
Citação: PINHEIRO, Joaquina… [et al] - Evaluation of alternative postharvest treatments (water heat treatment, ultrasounds, thermosonication and UV-C radiation) to improve safety and quality of whole tomato. In International ISEKI_Food Conference – Food Science and Technology Excellence for a Sustainable Bioeconomy, 3rd, Athens, Greece, 21-23 May, 2014
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/17458
Aparece nas colecções:CBQF - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Poster 1.pdf389,93 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.