ESB - Artigos em Actas / Papers in proceedings : [141] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 141
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2015Significance of biogenic amines in cold-smoked fish and their relation to microbiological characteristics of products available in Portuguese retail marketsSilva, Manuela V. da; Gibbs, PaularticlerestrictedAccess
2006Novas Tecnologias para uma Nova Aprendizagem nas Instituições de Ensino SuperiorCardoso, Eduardo Luís; Pimenta, Pedro Correia Cravo; Pereira, Duarte CostaconferenceObjectopenAccess
2001Formação: perspectivas de mudançaCardoso, Eduardo LuísarticleopenAccess
2009A utilização de ambientes geométricos dinâmicos no ensino e aprendizagem de geometria – um curso de geometria no 9º ano de escolaridade (3º ciclo do ensino básico)Carvalho, Maria José de Oliveira Rodrigues; Andrade, António; Cardoso, Eduardo LuísarticleopenAccess
2011Characterization of olive varieties from Albania: Fatty acid profile and total phenolic contentTopi, D.; Thomaj, F.; Bacu, A.; Malollari, I.; Carvalho, Ana; Gomes, Ana M. P.articleopenAccess
2012Uma Pós-Graduação Modular em Ciência e Cultura do Vinho. É o Vinho uma Facto Social Total?Gomes de Araújo, Henrique L.; Hogg, Timarticleopenaccess
2012The ISEKI_Food projects and network: Strategies and activities to implement skills and abilities of the future generation of graduates in food studiesPittia, P.; Silva, Cristina L. M.; Costa, R.; Schleining, G.; Dalla, Rosa M.articleopenAccess
2012Constructed Wetlands for freshwater and saline aquaculture wastewater treatment: a microcosm experienceJesus, J. M.; Borges, M. T.; Calheiros, Cristina S. C.; Castro, Paula M. L.conferenceObjectopenAccess
1997Lowering costs of microbial cellulosePajuelo, María González; Bungay, Henry; Hogg, Tim; Vasconcelos, IsabelconferenceObjectopenAccess
2007Qualidade de puré de kiwi armazenado sob vácuoDrieghe, Koen; Rocha, Ada M. C. N.; Morais, Alcina M. M. B.conferenceObjectopenAccess
2011Recognition of prior learning - a research under ISEKI_Food 3 projectRosa, Marco Dalla; Costa, Rui; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2011Genotypic variation of cut chrysanthemum response to high CO2 concentration: growth, time to flowering and visual qualityFanourakis, D.; Heuvelink, E.; Maaswinke, R.; Carvalho, S. M. P.articleopenAccess
2001Influence of delayed CA storage on ascorbic acid content and brown-heart incidence in 'Rocha' pearMorais, A. M. M. B.; Avelar, M. L.; Rodrigues, A. C.articlerestrictedAccess
2003Effect of CA-storage on the physical and sensorial quality of ‘Rocha’ pearGalvis-Sánchez, A. C.; Fonseca, S. C.; Morais, A. M. M. B.; Malcata, F. X.articlerestrictedAccess
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, A. C.; Morais, A. M. M. B.articlerestrictedAccess
1997Influência do armazenamento sob atmosfera controlada na qualidade de maçã minimamente processadaRocha, A. M. C. N.; Morais, A. M. M. B.articleopenAccess
2006Detection and characterization of Listeria monocytogenes in São Jorge cheesemaking milk, whey, curd, and cheese via phenotypic and genotypic methodsKongo, J.M.; Malcata, F.X.articleopenAccess
2006Effect of alternative technological methodologies upon the yeast profile in Serra da Estrela cheeseGarcía-Fontán, M. C.; Tavaria, F.; Reis, P.; Pintado, M. M. E.; Malcata, F. X.articleopenAccess
2005Modelling peroxidase inactivation kinetics in broccoli (Brassica oleracea L.) and pumpkin (Cucurbita maxima L.) using blanching and thermosonicationGonçalves, Elsa M.; Pinheiro, Joaquina; Abreu, Marta; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.articleopenAccess
2008Microstructural changes of 'rocha' pear following storage under controlled atmosphereFonseca, S. C.; Malcata, F. X.; Galvis-Sánchez, A. C.articlerestrictedAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 141