CBQF - Livros e partes de livros / Books and chapters : [28] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 28
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2008Food, Beverages and Agricultural ApplicationsTóth, Ildikó V.; Segundo, Marcela A.; Rangel, António O.S. S.bookPartrestrictedAccess
2011Potential of Constructed Wetland Phytotechnology for Tannery Wastewater TreatmentCalheiros, Cristina S. C.; Rangel, António O. S. S.; Castro, Paula M. L.bookPartrestrictedAccess
2013Sea saltGalvis-Sánchez, Andrea C.; Lopes, João Almeida; Delgadillo, Ivone; Rangel, António O. S. S.bookPartrestrictedAccess
2015Materiais à base de fosfato de cálcio de origem marinha para aplicações biomédicasPiccirillo, C.; Castro, Paula M. L.; Pintado, M. E.bookPartrestrictedAccess
2015Physical-chemical quality and nutritional composition of tomato (Solanum lycopersicum) fruits as influenced by different factors during postharvest life.Pinheiro, Joaquina; Gonçalves, Elsa M.; Silva, Cristina L. M.bookPartrestrictedAccess
2014Bioactivity and Applications of Polysaccharides from Marine MicroalgaeRaposo, M. Filomena de J.; Morais, Alcina M. M. B.bookPartrestrictedAccess
2014Evaluation of the antimicrobial activity of natural extracts upon wine spoilage microorganismsPereira, M. F.; Moreira, D. M.; Costa, E. M.; Silva, S.; Pintado, M. M.; Couto, J. A.bookPartrestrictedAccess
2014Traditional and emerging technologies for strawberry processingAlexandre, Elisabete M. C.; Silva, Cristina L. M.; Brandão, Teresa R. S.bookPartrestrictedAccess
2014Impact of processing on nutritional and functional properties of strawberryOliveira, Ana; Pintado, M. E.bookPartrestrictedAccess
2014Impact of minimal processing and storage on strawberry functional and nutritional qualityAmaro, A. L.; Pereira, M. J.; Colelli, G.; Pintado, M. E.bookPartrestrictedAccess
2014Pigments in Frit and VegetablesOliveira, Sara M.; Silva, Cristina L. M.; Brandão, Teresa R. S.bookPartrestrictedAccess
2014Effects of UV pre-treatments on frozen vegetables qualityNeves, Filipa I. G.; Vieira, Margarida C.; Silva, Cristina L. M.bookPartrestrictedAccess
2014Ozone ProcessingMiller, Fátima A.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. M.bookPartrestrictedAccess
2014Use of near infrared spectroscopy for coffee beans quality assessmentPáscoa, Ricardo N.M.J.; Sarraguça, Mafalda C.; Magalhães, Luis M.; Santos, João R.; Rangel, António O.S.S.; Lopes, João A.bookPartrestrictedAccess
2014Determination of caffeine in coffee using low-pressure chromatographySantos, João R.; Rangel, António O. S. S.bookPartrestrictedAccess
2014Extraction of High-added-value Compounds from Codfish (Gadus morhua) Salting WastewaterFerraro, Vincenza; Cruz, Isabel B.; Jorge, Ruben Ferreira; Pintado, M. E.; Castro, Paula M. L.bookPartrestrictedAccess
2014Titania nanostructures for environmental remediationTobaldi, D.; Pullar, R. C.; Piccirillo, C.; Castro, Paula M. L.; Pintado, Manuela M.; Seabra, M. P.; Labrincha, J. A.bookPartrestrictedAccess
2013Hydroxyapatite and Calcium Phosphates from Marine Sources: Extraction and CharacterizationPiccirillo, Clara; Pintado, Manuela M.; Castro, Paula M. L.bookPartrestrictedAccess
2013Dynamic approach to assessing food quality and safety characteristics: The case of processed foodsBrandão, Teresa R. S.; Gil, Maria M.; Miller, Fátima A.; Gonçalves, Elsa M.; Silva, Cristina L. M.bookPartrestrictedAccess
2014Processing and preservation of meat, poultry and seafoodAlexandre, Elisabete M. C.; Brandão, Teresa R. S.; Silva, Cristina L. MbookPartrestrictedAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 28