Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.14/10073
Título: Food safety and quality profile of Alheira de Vitela, Chouriço de Carne and Salpicão Serra D’Arga: traditional Portuguese sausages produced in the North of Portugal
Autor: Noronha, Lúcia
Almeida, Ana Luísa
Freixo, Ricardo
Jácome, Samuel
Fonseca, Susana
Vaz-Velho, Manuela
Almeida, Gonçalo
Silva, Cristina L. M.
Morais, Alcina M. M. B.
Silva, Joana
Teixeira, Paula
Data: 2012
Citação: NORONHA, Lúcia ...[et al.] - Food safety and quality profile of Alheira de Vitela, Chouriço de Carne and Salpicão Serra D’Arga: traditional Portuguese sausages produced in the North of Portugal. In EFFoST Annual Meeting. A Lunch Box for Tomorrow: An Interactive Combination of Integrated Analysis and Specialized Knowledge of food, Montpellier, France, 20-23 November, 2012
URI: http://hdl.handle.net/10400.14/10073
Aparece nas colecções:CBQF - Comunicações em encontros internacionais / Presentations in international meetings

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