Percorrer por autor Vasconcelos, I.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-20 de 44.  próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
19991,3-Propanediol continuous production by Clostridium butyricum VP1 1718: effect of dilution rate and substrate concentrationGonzalez-Pajuelo, M.; Ribeiro-Cruz, A. P.; Sousa- Monagas, C. M.; Andrade, J. C.; Vasconcelos, I.articleopenAccess
19994-Chlorophenol degradation by a bacterial consortium: development of a granular activated carbon biofilm reactorCaldeira, M.; Heald, S. C.; Carvalho, M. F.; Vasconcelos, I.; Bull, A. T.; Castro, P. M. L.articleopenAccess
1997Caracterização química e sensorial de vinhos provenientes de castas nobres da região do DãoGuedes, P.; Pina, C.; Santos, C.; Santos, S.; Vasconcelos, I.; Cabral, L.; Vieira, M.; Hogg, T.articleopenAccess
1997Caracterização química e sensorial de vinhos provenientes de castas nobres da região do DãoGuedes, P.; Pina, C.; Santos, C.; Santos, S.; Vasconcelos, I.; Cabral, L.; Vieira, M.; Hogg, T.articleopenAccess
1995Características aromáticas de Vinhos Verdes produzidos com diferentes estirpes de LevedurasMoreira, N.; M. T. Herdeiro, M. T.; Martins, M. C. P.; Revel, G. de; Vasconcelos, I.; Moura, F.; Pereira, O.articleopenAccess
1997Chloro- and nitro- aromatic degradation by microorganisms on gac biofilm reactorsCaldeira, M.; Heald, S. C.; Vasconcelos, I.; Bull, A.T.; Castro, P. M. L.articleopenAccess
1997Chloro- and nitro-aromatic degradation by microorganisms on GAC columnsCaldeira, M.; Heald, S. C.; Vasconcelos, I.; Bull, A. T.; Castro, P. M. L.articleopenAccess
1994Consumption of glycerol as co-substrate of glucose in continuous cultures of Clostridium acetobutylicum atcc 824Andrade, J.C.; Vasconcelos, I.articleopenAccess
1997Continuous fermentation of glycerol: a comparative study of two strains of clostridium acetobutylicumAndrade, J. C.; Vasconcelos, I.articleopenAccess
1997Continuous fermentation of glycerol: a comparative study of two strains of clostridium acetobutylicumAndrade, J. C.; Vasconcelos, I.articleopenAccess
1997Cultivars of vitis vinifera used for white wine production: initial characterisation of selected portuguese varietiesGuedes, P.; Pina, C. M. G.; Santos, C.; Vasconcelos, I.; Hogg, C.; Couto, J. A.; Cunha, L. M.; Hogg, T. A.articleopenAccess
1998Defining the uniqueness of monovarietal wines from native portuguese varieties of vitis viniferaGuedes, P.; Pina, C.; Santos, C.; Santos, S.; Vasconcelos, I.; Silva, M. C. M.; Hogg, T.articleopenAccess
1998Defining the uniqueness of monovarietal wines from native portuguese varieties of Vitis viniferaGuedes, P.; Pina, C.; Santos, C.; Vasconcelos, I.; Silva, M. C. M.; Hogg, T.; Cabral, L.; Vieira, M.; Pessanha, M.; Soares Franco, J. M.articleopenAccess
1998Degradation of chloroaromatic compounds in a GAC biofilm reactor: Effect of perturbationsCarvalho, F.; Caldeira, M.; Heald, S.C.; Vasconcelos, I.; Bull, A.T.; Castro, P.M.L.articleopenAccess
1994Effect of biogenic and abiogenic organic acids on the growth rate of clostridium Acetobutylicum atcc 824Andrade, J.C.; Vasconcelos, I.; Soucaille, P.articleopenAccess
2011Effect of malolactic fermentation on the volatile profile of winesMoreira, N.; Ruão, P.; Couto, J. A.; Vasconcelos, I.; Pinho, P. Guedes deconferenceObjectopenAccess
2011Effect of malolactic fermentation on the volatile profile of winesMoreira, N.; Ruão, P.; Couto, J. A.; Vasconcelos, I.; Pinho, P. Guedes dearticlerestrictedAccess
1995Effet de la souche de levure sur les proprietes organoleptiques des vins issus de cinq cepages blancs portugaisVasconcelos, I.; Moura, F.; Martins, M. C. P.; Herdeiro, M. T.; Pereira, O.; Castro, A.; Revel, G. dearticleopenAccess
1994Effet de la souche de levure sur les proprietes organoleptiques des vins issus de cinq cepages blancs portugaisVasconcelos, I.; Moura, F.; Martins, M. C. P.; Herdeiro, M. T.; Pereira, O.; Castro, A.; Revel, G. dearticleopenAccess
1994Estudo da influência da levedura de implantação nas propriedades organolépticas de vinhos verdesHerdeiro, M. T.; Martins, M.C.P.; Moura, F.; Pereira, O.; Vasconcelos, I.; Revel, G. dearticleopenAccess