Percorrer por autor Pereira, Joana O.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-7 de 7.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Antimicrobial activity of edible coatings prepared from whey protein isolate and formulated with various antimicrobial agentsRamos, Óscar S.; Santos, Arménia C.; Leão, Mariana V.; Pereira, Joana O.; Silva, Sara I.; Fernandes, João C.; Franco, M. I.; Pintado, M. E.; Malcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
18-Mai-2016Antiulcer and antiproliferative properties of spent brewer's yeast peptide extracts for incorporation into foodsAmorim, Maria M.; Pereira, Joana O.; Monteiro, Karin M.; Ruiz, Ana L.; Carvalho, João E.; Pinheiro, Hélder; Pintado, M. E.articlerestrictedAccess
2015Aqueous extracts of Vaccinium corymbosum as inhibitors of Staphylococcus aureusSilva, Sara; Costa, Eduardo M.; Costa, Maria Rosário; Pereira, Miguel F.; Pereira, Joana O.; Soares, José C.; Pintado, M. E.articlerestrictedAccess
2011Biodiversity and characterization of Staphylococcus species isolated from a small manufacturing dairy plant in PortugalSoares, José C.; Marques, M. Rosário; Tavaria, Freni K.; Pereira, Joana O.; Malcata, F. Xavier; Pintado, Manuela M.articleopenAccess
2016Edible Packaging: A Vehicle for Functional CompoundsPereira, Joana O.; Pintado, M. E.bookPartrestrictedAccess
2012Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH valuesRamos, Óscar S.; Pereira, Joana O.; Silva, Sara I.; Amorim, Maria M.; Fernandes, João C.; Lopes-da-Silva, José A.; Pintado, M. E.; Malcata, F. XavierarticlerestrictedAccess
2016Nutritional ingredients from spent brewer's yeast obtained by hydrolysis and selective membrane filtration integrated in a pilot processAmorim, Manuela; Pereira, Joana O.; Gomes, David; Pereira, Carlos Dias; Pinheiro, Hélder; Pintado, M. E.articlerestrictedAccess